Szingapúr dohányzásellenes. Szingapúr dohányzásellenes


dohányzásellenes tabletta vélemények segítsen egy személynek leszokni a dohányzásról

A nagy teljesítményű légszűrővel felszerelt kabinokban egyszerre 10 ember fér el. Az első fülkét kedden a Southern Global Corporation SGC nevű cég helyezte ki, amely az év végéig 60, jövőre pedig még 60 kabin felállítását tervezi a városállamban.

lehetséges-e egyszerűen leszokni a dohányzásról a dohányzásról való leszokás törölte a pattanásokról szóló véleményeket

A kabinok célja az utcán lévők védelme a másodlagos füsttől. A cigizők által kifújt füstöt Szingapúr dohányzásellenes kabinból megtisztítva juttatják vissza a szabadba. A dohányosok azonban nem annyira örülnek a fejlesztésnek, túl szűknek, zártnak érzik a kabint, amiben leülni sem lehet, egyikük másodosztályú állampolgárnak érezte magát a kabinba száműzve.

dohányzásgátló mágnesek mi ez leszokni a vjacseszlavról

Az AFP helyszíni riportja szerint ezért sokan inkább továbbra is a kijelölt szabadtéri dohányzósarkokat használták. Szingapúrban annyira rossz szemmel nézik a dohányzást, hogy sokan csak lopva mernek rágyújtani az utcán.

A távol-keleti városállamban már az es években felvették a küzdelmet a dohányzás ellen. A tiltott helyen dohányzókat akár szingapúri dollárra ezer forint is büntethetik, és az országban be van tiltva az elektromos cigaretta is.

a dohányzásról való leszokás zavart alvás dohányzás vénás betegség esetén

Szingapúr egyébként nem az első hely, ahol dohányzó kabinokat helyeznek ki a nemdohányzók védelme érdekében, Japánban Szingapúr dohányzásellenes helyen vannak már.