Leszokni Prágáról, Koronavírus - Csehországban megint növekszik az új fertőzések napi száma | PHARMINDEX Online


Megjelenés: Koronavírus - Csehországban megint növekszik az új fertőzések napi száma Már egy hete megint emelkedik leszokni Prágáról új igazolt koronavírus-fertőzöttek napi száma Csehországban - derült ki a cseh egészségügyi minisztérium honlapján csütörtökön megjelent kimutatásokból.

A Bank

Szerdán új esetet szűrtek ki a laboratóriumok, leszokni Prágáról tal több, mint egy hete. Mérsékelten ismét emelkedni kezdett a kórházban kezelt betegek száma is.

leszokni Prágáról

Míg kedden 27 pácienst kezeltek Covid betegséggel a kórházakban, addig szerdán már at. Az orvosok hét ember állapotát minősítették súlyosnak.

Leszokni az orrát, Az illatok ereje Leszokni Prágáról. Önt is érintheti! Egyszerű módszer a leszokáshoz!

Haláleset szerdán nem volt. Bár a számok továbbra is alacsonyak, a hatóságok figyelmeztetőnek tartják, hogy a járvány terjedési mutatója, az úgynevezett reprodukciós szám, már néhány napja megint egy felett mozog.

Szerdán ez a mutató 1,2 volt, ami a járvány újbóli terjedését bizonyítja.

leszokni Prágáról

Az egészségügyi szakértők egybehangzóan azt állítják, hogy a járvány gyorsulása ezúttal a nagyon veszélyesnek ítélt delta mutáció terjedésének a következménye. A tárca statisztikája szerint a delta változatnak már legalább esetét mutatták ki Csehországban. Jelenleg Prágában, Pilsenben és a Prága-Nyugat kerületben a legrosszabb a helyzet, ahol százezer lakosra az utóbbi hét napban több mint 25 fertőződés esik.

Az oltások napi száma százezer körül mozog. A 10,7 milliós Csehországban az oltóanyag mindkét adagját eddig 3,6 millió ember kapta meg, 1,5 millióan pedig az első adagot.

leszokni Prágáról